Globalhistorisk atlas

Globalhistorisk atlas - Eivind Heldaas Seland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Heldaas Seland
DIMENSJON
12,93 MB
FILNAVN
Globalhistorisk atlas.pdf
ISBN
9840433520531

BESKRIVELSE

Globalhistorisk atlas forteller menneskenes historie de siste 50 000 årene, med utgangspunkt i sytti kart med tilhørende korte artikler.Boka formidler det som har skjedd i fortiden som globalhistorie - det vil si med hele verden som geografisk ramme - og med vekt på det som er felles, det som knytter sammen og det som skiller ad, både på tvers av tid og geografi.Kartene er organisert ut fra fire globalhistoriske kjernetemaer: Forholdet mellom mennesker og natur. Kontakt mellom ulike deler av verden. Statsdannelser, imperier og imperialisme. Rikdom og fattigdom i verdenssamfunnet.

GLOBALHISTORISK ATLAS. VERDEN 1000 FØR VÅR TIDSREGNING Kart 10 Verden 1000 før vår tidsregning.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Anders Ribu. Hør baksidetekst Flere handlinger; Finn bøker Meld ... © 2020 HERE, © 2020 Microsoft Corporation ...

RELATERTE BØKER