Haptisk kommunikasjon

Haptisk kommunikasjon - Hildebjørg Karlsen Bjørge, Kathrine Goborg Rehder, Magni Øverås | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hildebjørg Karlsen Bjørge, Kathrine Goborg Rehder, Magni Øverås
DIMENSJON
6,30 MB
FILNAVN
Haptisk kommunikasjon.pdf
ISBN
6291993254015

BESKRIVELSE

Bokens hovedfokus er å forklare og beskrive grunnleggende teknikker i haptisk kommunikasjon. Den henvender seg til kombinertsyns- og hørselshemmede, døvblinde og synshemmede. Familie, venner, tolker, ledsagere og andre fagpersoner vil også kunne dra nytte av boken. Forfatterne har samlet og systematisert materiell om haptisk kommunikasjon slik at det fremstår som ett helhetlig system med en felles plattform. Boken er brukervennlig og gir et helhetlig inntrykk av hva haptisk kommunikasjon er og hva det brukes til. Bruken av haptisk kommunikasjon er avhengig av hva som er hensiktsmessig i hver enkelt situasjon. Ved hjelp av denne håndboken lærer man å forklare, beskrive og benytte de grunnleggende teknikkene i haptisk kommunikasjon. Boken er gitt ut med støtte fra Norges døveforbund og EstraStiftelsen

Forfatterne har samlet og systematisert materiell om haptisk kommunikasjon slik at det fremstår som ett helhetlig system med ... Haptisk i lomma Prosjektet i kortform. Vi i Hapti-co vil lage en App slik at alle signaler i den grunnleggende plattformen i Haptisk kommunikasjon blir tilgjengelig for synshemmede tilpasset deres format.

Signalene beskriver omgivelsene og kan komme i tillegg til annen kommunikasjon. Med haptisk kommunikasjon mener vi her et taktilt tegn eller berøringssystem som supplerer tale. Haptisk kommunikasjon er måten som mennesker og andre dyrearter kommuniserer på via berøring.

RELATERTE BØKER