Lys; en fortelling om regnbuen og nordlyset, flammene og ildfluene, og mennesket

Lys; en fortelling om regnbuen og nordlyset, flammene og ildfluene, og mennesket - Bjørn H. Samset | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn H. Samset
DIMENSJON
11,90 MB
FILNAVN
Lys; en fortelling om regnbuen og nordlyset, flammene og ildfluene, og mennesket.pdf
ISBN
2450050512957

BESKRIVELSE

Hva er lys for noe? Når vi skrur på en lampe i mørket og plutselig kan «se», hva er det egentlig som skjer? Studiet av lys har preget vitenskapshistorien fra de gamle grekerne og frem til i dag. Og ennå er det svært mye vi ikke vet. I denne boka får du historien om lyset i sine mange former - som fenomen i naturen og som forutsetning for menneskenes tilværelse. Du får se fargene i all sin prakt og blir kjent med hvordan naturen selv lager lys, fra ild til ildfluer. Du møter mørket, som spiller en viktigere rolle for oss enn mange er klar over. Og du vil få se hvordan lyset har vært vår beste læremester i hvordan naturen fungerer, både på vår egen jord og langt ute i det dype universet.

Bjørn H. Samset Hva er lys for noe? Når vi skrur på en lampe i mørket og plutselig kan «se», hva er det egentlig som skjer? Studiet av lys har preget vitenskapshistorien fra de gamle grekerne og frem til i dag.

Og ennå er det svært mye vi ikke vet. I denne boka får du historien om lyset i sine mange former - som fenomen i naturen og som forutsetning for menneskenes tilværelse. Lys - en fortelling om regnbuen og nordlyset, flammene og ildfluene, og menneskets kamp forå holde.

RELATERTE BØKER