Medarbeiderskap

Medarbeiderskap - Johan Velten, Stefan Tengblad, Runar Heggen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Velten, Stefan Tengblad, Runar Heggen
DIMENSJON
3,86 MB
FILNAVN
Medarbeiderskap.pdf
ISBN
9873876929709

BESKRIVELSE

Boken viser hvordan lederen kan utvikle et forpliktende samspill mellom ledere og medarbeidere. Medarbeiderskap handler om å lære medarbeiderne å ta ansvar sammen med lederen, både for resultater som skal skapes, for arbeidsmiljøet og for arbeidsplassen som helhet. Gjennom mange eksempler fra skandinavisk arbeidsliv viser boken hvordan godt lederskap og godt medarbeiderskap henger sammen. «Medarbeiderskap» henvender seg til ledere, HR-spesialister og alle som ønsker å utvikle seg selv, medarbeiderne og samspillet i organisasjonen. Den er også godt egnet som pensumlitteratur, særlig innenfor etter- og videreutdanning. Boken er blitt til gjennom et fruktbart samarbeid mellom to praktikere, Johan Velten og Runar Heggen, og en akademiker, professor Stefan Tengblad.

Våre medarbeidere bistår virksomhetene med veiledning, råd og tips slik at våre undersøkelser har en høy svarprosent, som bidrar til eierskap ... Medarbeiderskap Det lærende arbeid Personlig mestring, selvinnsikt, selvledelse og glede kjennetegner de ansatte i offentlige og private virksomheter som legger vekt på læring. Og læringen skjer i et tett samspill med kollegaer og ledelse. Stamina Census konsept og metodikk for å utvikle bedre medarbeiderskap tar utgangspunkt i MTM II ® medarbeiderundersøkelsen som er basert på forskning rundt hva som sammen gir det beste medarbeiderskapet.

Boken er full av verktøy. Under kan du finne flere verktøy som er nyttig for deg som ønsker å jobbe med refleksjonene og notere mens du leser boken. «Medarbeiderskap» henvender seg til ledere, HR-spesialister og alle som ønsker å utvikle seg selv, medarbeiderne og samspillet i organisasjonen.

RELATERTE BØKER