Omriss

Omriss - Rachel Cusk | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Cusk
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
Omriss.pdf
ISBN
1549777710124

BESKRIVELSE

Omriss er den første boken i trilogien som også omfatter Transitt og Kudos. En ung forfatter reiser til Aten for å holde et skrivekurs. Underveis møter hun mennesker som åpner seg for henne og forteller om livet sitt. Alle har noe de angrer på, og noe de lengter etter. Gradvis, etter hvert som lappeteppet av historier sys sammen, trer også et portrett av fortelleren fram.I mange år har britiske Rachel Cusk skildret en opplevelse av fremmedgjøring og utenforskap i møte med egen familie og kjærlighet, og hun er beundret for sin ærlighet og særegne evne til å la fiksjonen smelte sammen med den muntlige fortellingen.

Underveis møter hun mennesker som åpner seg for henne og forteller om livet sitt. Alle har noe de angrer på, og noe de lengter etter.

Så mye jubel kan utløse en viss skepsis. Kontur, omriss, særlig brukt i billedkunst om de ytre linjer som avgrenser en form; også brukt om trekk som tegner en skikkelse eller en gjenstand skarpt og klart (i litterær fremstilling). Definisjon av tegne i omriss i Online Dictionary. Betydningen av tegne i omriss.

RELATERTE BØKER