Skarpskytteren

Skarpskytteren - Chris Kyle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chris Kyle
DIMENSJON
11,82 MB
FILNAVN
Skarpskytteren.pdf
ISBN
2995795089086

BESKRIVELSE

I ti år var Navy SEAL Chris Kyle USAs mest dødbringende skarpskytter. Med dødelig presisjon beskyttet han sine medsoldater fra hustak og andre strategiske skjulesteder i Irak. Med over 150 bekreftede drap er han den skarpskytteren i det amerikanske millitæret som er registrert med størst antall treff - det gjør ham historisk. Kyle var så fryktet av den irakiske opprørshæren at de satte en skuddpremie på ham. Chris Kyles direkte og usminkede fortelling om sitt liv er dramatisk og uforglemmelig, og hans ekstraordinære erfaring fra slagmarken gjør denne boken til et unikt stykke krigshistorie.

Med sin .300 Win Mag-rifle var han fryktet av fienden som ikke maktet å sette ham ut av spill. Det gjorde en medsoldat hjemme i Texas. Pris: 259,-.

Spenningsromanen "Skarpskytteren" stiller spørsmål ved det fredselskende Norge, som deltar i kriger og er blant verdens største våpeneksportører. Les mer.

RELATERTE BØKER