40 trivelige turer i Larvik og og omegn

40 trivelige turer i Larvik og og omegn - Per Nyhus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Nyhus
DIMENSJON
7,47 MB
FILNAVN
40 trivelige turer i Larvik og og omegn.pdf
ISBN
1370718470127

BESKRIVELSE

Larvikdistriktet har en mangfoldig og vakker natur og byr på veldig mange turmuligheter. Med denne boken i hånden kan du bli med på turer langs svaberg og strender, i skog og hei, sykkelturer og byvandringer, samt padleturer i sjø og ferskvann. I tillegg til turbeskrivelse med kartskisser gir boken et vell av opplysninger om planter og dyr, og vår fjerne og nære historie. Per Nyhus er journalist og forfatter, blant annet av storverket Larvik A . Å. Han har lagt opp rutene og skrevet teksten. Med seg har han fått Kjell Ronald Hansen som har tegnet alle illustrasjonene. Begge ønsker deg GOD TUR!

... Arrangeres av Larvik og Omegns Turistforening 10-TOPPSTUREN gruppe 5 KL 10 ...

Larvik A-Å, utgitt av Østlands-Posten ved tusenårsskiftet, 1999. I sol og skygge under bøketrærne (med Tom Erik Andersen), utgitt av Larvik turn & idrettsforening ved 100-årsjubileet 2006.

RELATERTE BØKER