Kvantefysikken

Kvantefysikken - Jack Falao | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jack Falao
DIMENSJON
6,89 MB
FILNAVN
Kvantefysikken.pdf
ISBN
3282082054616

BESKRIVELSE

Einsteins relativitetsteori, sorte hull og Schrødingers katt er kjente stikkord fra kvantefysikken. Gjennom en dialog mellom en far og hans sønn tar forfatteren oss med på en reise i den nye fysikkens tid, rom og dimensjoner. Med register.

Etterdønninger etter Niels Bohr kvantefysikk oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Da.

Det er først de siste årene at teknologisk utvikling har gjort det mulig å sette kvantemedisinsk teori ut i praktisk anvendelse. Kjøp 'Kvantefysikken, en fantastisk fortelling om virkeligheten' av Jack Falao fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788243006355 Kjøp Kvantefysikken fra Tanum Einsteins relativitetsteori, sorte hull og Schrødingers katt er kjente stikkord fra kvantefysikken.

RELATERTE BØKER