Norsk geologisk ordbok

Norsk geologisk ordbok - Ellen M.O. Sigmond, Inge Bryhni, Knut Jorde | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen M.O. Sigmond, Inge Bryhni, Knut Jorde
DIMENSJON
12,20 MB
FILNAVN
Norsk geologisk ordbok.pdf
ISBN
5936588831578

BESKRIVELSE

Norsk geologisk ordbok inneholder ca. 10 000 oppslagsord fra geologi og tilgrensende fagfelt. Boken tar for seg bergarter, mineraler, smykkesteiner og fossiler som finnes i Norge, samt gruver, gruvedrift og steinbrudd fra steinalderen til i dag. Den beskriver hvordan landet vårt ble formet av istidens breer og avsetningene som breene la igjen. Boken gir informasjon om fremmedordenes opprinnelse og betydning, den har engelskeoversettelser for alle oppslagsordene samt en engelsk-norsk ordliste. Dette er den første geologiske ordboken som er utgitt i Norge. Bokens målgrupper er geologer, amatørgeologer, studenter og naturinteresserte.

10 000 oppslagsord fra geologi og tilgrensende fagfelt. Boken tar for seg bergarter, mineraler, smykkesteiner og fossiler som finnes i Norge, … Definisjon av geologisk i Online Dictionary.

Boken tar for seg bergarter, mineraler, smykkesteiner og fossiler som finnes i Norge, samt gruver, gruvedrift og steinbrudd fra steinalderen til i dag. Norsk geologisk ordbok inneholder ca. 10 000 oppslagsord.

RELATERTE BØKER