Matematikkens kjerne

Matematikkens kjerne - Anne Hj. Nakken, Oliver Thiel | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Hj. Nakken, Oliver Thiel
DIMENSJON
5,57 MB
FILNAVN
Matematikkens kjerne.pdf
ISBN
5419109577884

BESKRIVELSE

Matematikk handler om å tenke og om å forstå den verden som omgir oss. Gjennom kropp og sanser og i samspill med omgivelsene og andre mennesker viser barna at de ønsker å oppdage strukturer og skape mening.For å utvikle matematisk forståelse må barn gjøre egne erfaringer, undre seg og resonnere. Barnas interesse for matematikk trenger respons. Barnehagelærerne må ha kunnskap og engasjement i møtet med små matematikere som utforsker matematikkens kjerne. Kjernen utforskes både ute og inne, i lek, hverdag og tilrettelagte aktiviteter og er nær knyttet til kreativitet, glede og medvirkning. Matematikkens kjerne er skrevet for studenter i barnehagelærerutdanningen og alle andre som driver med matematikk for barn. Barnehagens nye rammeplan fra 2017 har endret fokus i arbeidet med matematikk. Det er mer vektlagt at barna skal erfare med kropp og sanser. Det fremheves tydelig i den nye utgaven av Matematikkens kjerne. Den nye utgaven er oppdatert med det siste fra fagdidaktisk forskning, det har blitt fjernet en del teori for å forklare gjenværende teori mer grundig, og det er satt inn flere eksempler som vil støtte forståelsen.Høyoppløst bildeBla i boken

Barnet som deler ut like mange kort til alle spillerne av UNO®, barnet som kommenterer at han og kompisen har lik bleie på seg, barnet som synes at barnehagen ser annerledes ut fra toppen av klatrestativet, barna som ... kjennskap til matematikkens historie kan bidra til læreren utvikler en bedre forståelse av matematikken som skal undervises (Jankvist, Mosvold, Fauskanger, & Jakobsen, 2015). La oss nå gå tilbake til bruk av matematikkens historie i den videregående skolen, og da er det naturlig å se på Norge og nærliggende land. Matematikkens kjerne er skrevet for studenter i barnehagelærerutdanningen og alle andre som driver med matematikk for barn.

Det fremheves tydelig i den nye utgaven av Matematikkens kjerne. Matematikkens verden. Velkommen til Matematikkens verden - en nettside som skal hjelpe deg å lære matematikk du må kunne på ungdomsskolen.

RELATERTE BØKER