S.A.M.-gjengen

S.A.M.-gjengen - Mohammad T. Hussain | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mohammad T. Hussain
DIMENSJON
9,96 MB
FILNAVN
S.A.M.-gjengen.pdf
ISBN
2568099647387

BESKRIVELSE

Superheltjenter med hijab. Sakeena, Amina og Memoona (S.A.M.-Gjengen) er tre skolejenter som vekker lite oppmerksomhet i skoletiden. Etter skoletid forvandler de seg til tre superheltinner, og kjemper mot urett og hverdagsrasisme. Hvordan gir de den slemme læreren en uforglemmelig lærepenge? Hvordan kurerer de stygge blikk og får hele byen til å smile? Hvordan redder de kongens 17. mai-dress fra klørne på urokråka Ruccola og gjengen hans? Kjøp og finn ut...!

Sakeena, Amina og Memoona (S.A.M.-Gjengen) er tre skolejenter som vekker lite oppmerksomhet i skoletiden. Etter skoletid forvandler de seg til tre superheltinner, og kjemper mot urett og hverdagsrasisme.

MiladForlag May 31, 2017 · S.A.M.-gjengen og operasjon smilefjes, 2017, Milad Forlag, Oslo. Andre uformelle saker og ting.

RELATERTE BØKER