Lyntyven

Lyntyven - Rick Riordan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rick Riordan
DIMENSJON
3,36 MB
FILNAVN
Lyntyven.pdf
ISBN
3745950379761

BESKRIVELSE

Percy Jackson har tatt verden med storm. Serien er solgt i millionopplag, har mottatt en rekke priser, og gikk rett inn på New York Times bestselgerliste i USA."Likte du bøkene om Harry Potter, kommer du til å elske Percy Jackson!" Hilde Bjørhovde, AftenpostenPercy Jackson er i ferd med å bli utvist fra skolen - igjen. Men det er ikke hans største problem ... I det siste har nemlig historieboka med mytologiske monstre og greske guder blitt litt vel levende. Og ikke nok med det, han har ertet på seg noen av gudene! Et av Zevs' våpen har blitt stjålet og nå er Percy hovedmistenkt.Se Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief HD Movie Trailer

Han har et talent til å tiltrekke seg bråk uten å løfte så mye som en finger. Lyntyven; Percy Jackson er i ferd med å bli utvist fra skolen enda en gang, men det er ikke hans største problem. Det viser seg at han er en halvblods - halvt menneske og halvt gresk gud.

av Marie Amdam — sist endret 2019-05-27T12:42:24+02:00. Boktips skrevet av Idun Haugland som var i arbeidsuke på Hovedbiblioteket fra 20-24.

RELATERTE BØKER