Barn med stort læreringspotensial i barnehagen

Barn med stort læreringspotensial i barnehagen - Ella Cosmovici Idsøe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ella Cosmovici Idsøe
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
Barn med stort læreringspotensial i barnehagen.pdf
ISBN
7609564784406

BESKRIVELSE

Boka handler om barn i barnehagen med stort læringspotensial. Forfatteren benytter seg av praksisfortellinger for å belyse hvordan barn med stort læringspotensial kan oppleve ulike hverdagssituasjoner. Hun forklarer også hvordan de ansatte kan møte nettopp disse barna i de ulike situasjonene.Barn med stort læringspotensial er ikke en homogen gruppe, men det er flere trekk som skiller dem fra jevnaldrende, og som praksisfeltet bør kjenne til. Disse barna trenger voksne som har kunnskap og kompetanse til å anerkjenne deres potensial, men også deres utfordringer.

Norske barnehager har tradisjonelt hatt 30-40 barn. I dag kan de ha 500.

De har verken reell innflytelse eller definisjonsmakt. Det er personalet i barnehagen som definerer hva som er hva, når det skal gjøres og hvem som skal gjøre det.

RELATERTE BØKER