Klinisk dermatologi og venerologi

Klinisk dermatologi og venerologi - Klaus Ejner Andersen, Hans Bredsted Lomholt, Kristian Thestrup-Pedersen, Hans Christian Wulf | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Klaus Ejner Andersen, Hans Bredsted Lomholt, Kristian Thestrup-Pedersen, Hans Christian Wulf
DIMENSJON
5,95 MB
FILNAVN
Klinisk dermatologi og venerologi.pdf
ISBN
5415628585051

BESKRIVELSE

Grunnleggende lærebok i norsk utgave.Klinisk dermatologi og venerologi er en grunnleggende lærebok i hud- og kjønnssykdommer. I denne boken er det er lagt vekt på å fremheve sykdommer og symptomer som er hyppige og vesentlige i allmennpraksis og på sykehusavdelinger. Den er rikt illustrert med instruktive fargebilder.Denne boken er i første rekke beregnet på medisinstudenter, men vil også være av nytte for leger og annet helsepersonell.Klinisk dermatologi og venerologi er en norsk oversettelse av tredje utgave av den danske boken. Den er bearbeidet for norske forhold av fagkonsulentene Harald Moi og Cato Mørk. Oversettelse av Inger Sverreson Holmes. Forfattere:Klaus Ejner Andersen er professor og overlege ved dermato-venerologisk avdeling, Odense Universitetshospital.Hans Bredsted Lomholt er tidligere overlege ved dermato-venerologisk avdeling, Århus Sygehus og nå praktiserende hudlege i Ålborg samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet/Aalborg Universitetshospital.Kristian Thestrup-Pedersen er tidligere overlege og professor ved dermato-venerologisk avdeling, Marselisborg Hospital. Han er nå praktiserende spesiallege i faget.Hans Christian Wulf er professor og overlege ved dermato-venerologisk avdeling, Bispebjerg Hospital....

Oversettelse av Inger Sverreson Holmes. Forfattere: Klaus Ejner Andersen er professor og overlege ved dermato-venerologisk avdeling, Odense Universitetshospital. Siste nyheter fra Dermatologi og venerologi.

Danskene er overlegent best blant de nordiske land hva gjelder publisering av original dermatologisk forskning , og det finnes flere gode danske lærebøker i faget. Klinisk dermatologi og venerologi er en norsk oversettelse av tredje utgave av den danske boken. Den er bearbeidet for norske forhold av fagkonsulentene Harald Moi og Cato Mørk.

RELATERTE BØKER