Påskequiz 2020

Påskequiz 2020 - Trine Aalborg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Aalborg
DIMENSJON
10,11 MB
FILNAVN
Påskequiz 2020.pdf
ISBN
2722130370258

BESKRIVELSE

PÅSKEQUIZ FOR HELE FAMILIEN! ÉN BOK - ETT SPILL - ÉN PÅSKEMESTER! Dette er spørreboken som samler hele familien i påsken. Store og små kan konkurrere mot hverandre, med forskjellige spørsmål til barn og voksne. Alle stiller likt, alle generasjoner kan vinne. Ett spill for hver dag i påsken. Svar og resultat skrives i boken. Etter 10 dager kåres en påskemester. 800 spørsmål i alle kategorier og vanskelighetsgrader

Inngår i ditt medievalg. Legg til huskeliste.

Her er både påskespørsmål, allmennquiz og ikke minst egne familiemikser med spørsmål for liten og stor. Q Kos deg med quiz i påsken! Dette er quizboka som samler hele familien i påsken, med sine 1000 spørsmål i fire vanskelighetsgrader.

RELATERTE BØKER