En verden av vin

En verden av vin - Geir Salvesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Salvesen
DIMENSJON
5,15 MB
FILNAVN
En verden av vin.pdf
ISBN
7961092200037

BESKRIVELSE

Geir Salvesen har nå samlet sine opplevelser innen reiser, mat og vin i én bok!Først og fremst er dette blitt en inspirasjonsbok og en adressebok for deg som sitter hjemme og lurer på hvor du kan tenke deg å reise neste gang. Og hvor du kan få god vin og mat. Aftenpostens mangeårige vinskribent, Geir Salvesen, har i mange år utgitt en svært populær vinguide på Schibsted Forlag. Den har i første rekke omtalt de årlige vinnyhetene på Vinmonopolet, men i En verden av vin er det hans mange fantastiske vinopplevelser jorden rundt som står i sentrum.Mange vininteresserte lesere har oppfordret ham om å fortelle fra sine mange reiser til alle verdens vinhjørner, og i denne boken gjør han akkurat det. Dette er både en reiseguide, en vinbok og en matbok fra de beste vinland i verden. Her får leseren bli med til de største og mest sentrale vinland, som Frankrike, Italia, Spania og Portugal, og til fjernere vinland som Sør-Afrika, Australia og USA. I tillegg tar han oss med til land som ikke selv lager sin vin, men hvor vin utgjør en stor delav matkulturen. Boken er krydret med de mest fantastiske illustrasjoner fra alle landene han har besøkt.Bla i boka

Geir Salvesen har nå samlet sine opplevelser innen reiser, mat og vin i én bok! Først og fremst er dette blitt en inspirasjonsbok og en adressebok for.. En verden av vin av Geir Salvesen innbundet, 2014, Norsk (bokmål), ISBN 9788251658140. Geir Salvesen har nå samlet sine opplevelser innen reiser, mat og vin i én bok! Først og fremst er dette blitt en ... Noen steder er som å vandre inn i en annen tid, og familien Saahs, som har eid Nikolaihof i 120 år, ser ut til å bevege seg langsommere enn verden.

Kurset gjennomgår vinstilen Amarone fra det syrlige til det raffinerte og søte. Innhold: Veneto produserer mer enn dobbelt så mye vin som de to andre regionene i nordøst til sammen. Vindruer er den blå, grønne eller rødlige frukten fra planten som heterekte vinranke (Vitis vinifera) og hører til slekten Vitis.

RELATERTE BØKER