Mudraer for vår tid

Mudraer for vår tid - Swami Saradananda | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Swami Saradananda
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Mudraer for vår tid.pdf
ISBN
7961679320099

BESKRIVELSE

Mudraer er subtile, men svært effektive håndposisjoner som kan styrke helsen og øke livskraften. Enkle instruksjoner, forklarende tekster, inspirerende illustrasjoner og beskrivende fotografier utgjør tilsammen en perfekt veiledning til mer enn 70 mudraer for konkrete helseproblemer. Du blir også kjent med meditasjoner, visualiseringer, pusteøvelser,mantraer og yogastillinger som forsterker mudraenes kraft. Til glede og nytte for både erfarne yogier og nybegynnere!

MUDRAER for vår tid. LA HENDENE VISE VEI TIL BEDRE HELSE, RIKERE YOGA OG DYPERE MEDITASJON.

I det norrøne samfunnet i førkristen tid var altså blodhevn en viktig ting som hørte sammen med æresbegrepet. https://assetsnffrgf-a.akamaihd.net/assets/a/iawx/univ/wpub/iawx_univ_lg.jpg Teater for vår tid. 1.

RELATERTE BØKER