Brain breaks i klassen

Brain breaks i klassen - Robert Mjelde Flatås | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Mjelde Flatås
DIMENSJON
7,64 MB
FILNAVN
Brain breaks i klassen.pdf
ISBN
4908528232035

BESKRIVELSE

Brain Breaks i klassen er små aktivitetspauser i noen få minutter som bryter opp stillesittende skolearbeid med en eller annen form for fysisk bevegelse. Disse kjappe aktivitetene gir elevene fornyet energi, motivasjon og dermed bedre konsentrasjon for resten av skoledagen.En aktivitetspause skal være gøy og nedstressende og krever som oftest lite forberedelse og utstyr. Poenget er å gi elevene «hjernepauser» som kan bidra til økt læring og få kroppen i gang etter en periode med konsentrert jobbing.Brain Breaks i klassen gir deg et rikt bibliotek med morsomme aktiviteter som kan brukes av energiske elever i løpet av skoledagen. Aktivitetene er delt inn i tre hovedkategorier: De som har hovedfokus på bevegelse, de som har en faglig vri og kan innpasses direkte i undervisningen og de som i større grad trener samarbeid, samhold og kreativitet. I tillegg er det et eget kapittel med konkrete metodiske tips til gjennomføringen.Brain Breaks i klassen kan i prinsippet brukes når som helst og hvor som helst - inne og ute, og passer for elever i så å si alle aldre.

Vis denne presentasjonen. 27-01-2019 - Se opslagstavlen "Brain breaks", der følges af 299 personer på Pinterest og tilhører nipgaardlund. Se flere idéer til Undervisning, Bevægelse, Hjernepause. Brain breaks (også kaldet pauseboogie eller energizers) er nogle små øvelser, der er designet til at give hjernen en lille pause, for at kunne være fungere optimalt igen.

De kan have indbygget elementer, der får eleverne til at grine, samarbejde eller berøre hinanden. Denne kontakt forbedrer det sociale klima i klassen og bidrager til, at alle elever føler sig som en del af fællesskabet. Brain breaks er forholdsvis kortvarige aktiviteter i klasserommet som har som mål å bidra til mer aktivitet, lek, og samhold i klasserommet.

RELATERTE BØKER