Onkels drøm

Onkels drøm - Fjodor Dostojevskij | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fjodor Dostojevskij
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Onkels drøm.pdf
ISBN
8503185905328

BESKRIVELSE

Et intrige-stykke i fortellerisk form. Her eksellerer forfatteren både som satiriker og situasjonskomiker. I fokus står de omgivelser han lærte å kjenne under oppholdet i den sibirske småby. Med ett slår fortellingen imidlertid over i tragedie. Denne fortellingen fremviser også et av Dostojevskij's menneskeportretter i heltinnens datter Sina.

Innbundet. Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris.

I 18-årsalderen flyttet han til Oslo. Kjøp Onkels drøm fra Tanum Onkels drøm (1859) var det første verket Dostojevskij skrev og utga etter han hadde klart å holde ut 10 år med tvangsarbeid i Sibir. Han var ikke klar til å dele sine smertelige erfaringer fra fangeleiren og kastet seg i stedet over den komiske sjangeren for å få et pusterom. Bogens baggrund.

RELATERTE BØKER