Pust for livet; det viktigste helsegrepet du kan ta

Pust for livet; det viktigste helsegrepet du kan ta - Marianne Magelssen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Magelssen
DIMENSJON
10,98 MB
FILNAVN
Pust for livet; det viktigste helsegrepet du kan ta.pdf
ISBN
7104401693217

BESKRIVELSE

Pust for livet viser hvilket kraftfullt verktøy pusten vår er, og hvorden den er uløselig knyttet til vårt ubevisste nervesystem. Derfor vil måten vi puster på alltid påvirke vår kropp og vårt sinn. Hva skjer i kroppen når vi puster fullstendig, og hva skjer i kroppen når vi stresser? Hvordan kan vi bruke bevisst pust i stresshåndtering? Forfatteren setter fokus på hvordan bevisst pust kan være et hjelpemiddel til økt tilstedeværelse, stresshåndtering, økt prestasjon og bedre helse. Å puste bevisst er rett og slett det viktigste helsegrepe du kan ta!Forfatter Marianne Magelssen har skrevet boken med bakgrunn i egne erfaringer som sykepleier og pasient, og flere deler sin kunnskap om pust i boken bl.a. tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid Poirée og skuespiller Gard B. Eidsvold.

Derfor vil måten vi Pust for livet : det viktigste helsegrepet du kan ta | Biblioteksentralen Kjøp 'Pust for livet, det viktigste helsegrepet du kan ta' av Marianne Magelssen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202662394 Pust for livet det viktigste helsegrepet du kan ta.

Hvordan kan vi bruke pusten vår til stresshåndtering? Pusten er knyttet til nervesystemet vårt. Måten vi puster på vil derfor alltid påvirke kropp og sinn... Marianne Magelsen: Pust for livet : det viktigste helsegrepet du kan ta.

RELATERTE BØKER