Yoga som terapi

Yoga som terapi - Maja Thune, Gunnar Egeberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maja Thune, Gunnar Egeberg
DIMENSJON
3,66 MB
FILNAVN
Yoga som terapi.pdf
ISBN
9579391023675

BESKRIVELSE

Få økt mental styrke og indre ro ved hjelp av yoga! Yoga er et nyttig verktøy i behandlingen av psykiske lidelser. Men også ved mer hverdagslige plager som stress eller søvnproblemer har yoga god effekt. Ved aktiv bruk av pust og oppmerksomt nærvær bidrar yoga til økt konsentrasjon, avspenning og energi. Du får også fysiske helsegevinster som økt styrke, balanse og smidighet.Denne boka viser hvordan du kan bruke yoga i møte med noen vanlige plager og utfordringer. Den inneholder sju program tilpasset ulike lidelsesområder, med detaljerte beskrivelser av øvelsene og effekten av dem.Maja Thune er spesialpedagog, uttrykksterapeut og yogainstruktør. Hun benytter yoga som behandlingsform i psykiatrien og holder foredrag. Gunnar Egeberg er lege, psykiater og yogainstruktør. Han er opptatt av hvordan kroppsorientert behandling og mindfulness kan integreres med psykoterapi. Målfrid Sand er lærer i design og håndverk, entrepenørskap og yoga i Oslo fengsel. Hun jobber også med fotooppdrag og egne fotoprosjekterpasset ulike lidelsesområder, med detaljerte beskrivelser av øvelsene og effekten av dem.

Yoga er godt får både fysisk og psykisk helse. Fysiske helsegevinster er blant annet økt styrke, balanse og ... Ved Yogalab i Oslo tilbys yoga som gir økt selvforståelse og kontakt med egen kropp og følelser.

Vi kan møtes på yogasenteret eller vi kan komme hjem til deg. Med yoga som terapi behandler vi ikke symptomene direkte, men stimulerer kroppen … Yoga terapi eller også kalt mediyoga er forskjellige måter å anvende yogiske metoder med sikte på å hjelpe pasienter som opplever helsemessige problemer.

RELATERTE BØKER