Folkestyre 2014; skuespill

Folkestyre 2014; skuespill - Hilde Brinchmann, Henriette Vedel | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Brinchmann, Henriette Vedel
DIMENSJON
10,29 MB
FILNAVN
Folkestyre 2014; skuespill.pdf
ISBN
4198496757655

BESKRIVELSE

Hva gjør at noen mennesker engasjerer seg, men andre føler at det ikke nytter? Opplever nordmenn i dag at de har reell påvirkningskraft i det norske folkestyret?Regissør Hilde Brinchmann og dramaturg Henriette Vedel har på oppdrag fra Riksteatret reist landet rundt og intervjuet et bredt utvalg av dagens innbyggere. De har snakket med fiskere, lærere, stortingsrepresentanter, studenter, arbeidsledige, sykepleiere, asylsøkere, professorer, skoleelever, journalister, pensjonister og uføretrygdede.Prosjektet er en del av Grunnlovsjubileet 2014 og et samarbeid mellom Riksteatret og Dramatikkens hus.

Riksteatret har reist Norge rundt og intervjuet alle slags mennesker, og svarene er det nå blitt teater av. Hjertelig hilsen folk flest. Folk flest snakker fra teaterscenen.

ordfører i Eidsvoll kommune (88) 30. - Luise Rainer, tysk/amerikansk skuespiller (104) 29.

RELATERTE BØKER