Helenas hemmelighet

Helenas hemmelighet - Lucinda Riley | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucinda Riley
DIMENSJON
12,3 MB
FILNAVN
Helenas hemmelighet.pdf
ISBN
2291269614434

BESKRIVELSE

Lucinda Rileys roman Helenas hemmelighet handler om Helena som etter tjuefire år vender tilbake til huset Pandora på Kypros, som hun har arvet etter sin gudfar. På Kypros forelsket hun seg seg for første gang. Nå skal hun tilbringe sommeren her med ektemannen William og sønnen Alex.Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen og sønnen. Tretten år gamle Alex slites mellom ønsket om å beskytte moren sin og å bli en del av voksenverdenen. Samtidig er han desperat etter å få vite sannheten om den virkelige faren sin.Når Helena ved en tilfeldighet treffer på ungdomskjæresten sin, settes en kjede av hendelser i gang som gjør at fortidens hendelser truer med å ødelegge idyllen. Både Helena og Alex vet at livet aldri vil bli det samme igjen hvis Pandoras hemmeligheter blir avslørt.

På Kypros forelsket hun seg seg for første gang. Nå skal hun tilbringe sommeren her med ektemannen William og sønnen Alex. Både Helena og Alex vet at livet aldri vil bli det samme igjen hvis Pandoras hemmeligheter blir avslørt.

Riley er godt kjent og meget populær i Norge, og på biblioteket er det ventelister på de nyeste bøkene hennes. Kjøp Helenas hemmelighet fra Bokklubber Det har gått tjuefire år siden Helena tilbrakte noen magiske uker på Kypros, der hun forelsket seg for første gang. Etter å ha arvet det forfalne huset Pandora av gudfaren, vender hun nå tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin. Helenas hemmelighet book.

RELATERTE BØKER