Rullatorgeriljaen

Rullatorgeriljaen - Inger Postvoll | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Postvoll
DIMENSJON
9,79 MB
FILNAVN
Rullatorgeriljaen.pdf
ISBN
5613773449647

BESKRIVELSE

May Britt kvier seg. Er hun virkelig så naiv, en gammel dame? Men følelsen gir seg ikke: Kanskje er det skjebnen som skal føre henne og Gunnar sammen likevel, på tampen av livet? Det er jo uansett bare for noen uker ... Gjengen fra folkehøgskolen er blitt grå i håret og knirkete i leddene, men da brevet fra Jarl dumper ned i postkassene vekkes både gamle minner og fersk eventyrlyst. I tilpasset turbuss bærer det til Vestfold for en flyktig sommerferie, med folk de møtte da Beatles kom på banen, og sist så da internett var et nyord. Jarl er spent. Kan gamle vennskap gjenopplives? Er magien fortsatt der? Ingen av de andre aner hvor mye som står på spill. Rullatorgeriljaen er en varm spenningsbok med masse humor om betydningen av fellesskap, tilhørighet og kjærlighet, uansett alder.

Hvor kommer egentlig denne pengegaven fra? Rullatorgeriljaen er en varm spenningsbok med masse humor om betydningen av fellesskap, tilhørighet og kjærlighet, uansett alder. FAKTA Utgitt: 2019 Forlag: Liv forlag Innbinding: Innbundet Språk: Norsk Bokmål Sider: 233 ISBN: 9788283301571 Utgave: 1.

Folka på banen, og da inter nett var på det lille stedet klarer ikke et nyord. Nå har de blitt grå BESKRIVELSE.

RELATERTE BØKER