Krisehåndboka

Krisehåndboka - Ove A. Vanebo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ove A. Vanebo
DIMENSJON
10,35 MB
FILNAVN
Krisehåndboka.pdf
ISBN
7576976043797

BESKRIVELSE

Enten du er politiker eller pizzabaker, medlem av det lokale idrettslaget eller ledende pamp: Før du vet ordet av det, har du gjort noe som er så dumt at avisene begynner å skrive om deg. Og det de skriver, er ikke særlig flatterende. Det er på dette tidspunktet de fleste griper seg i å ønske at de hadde lest denne boka: For hvordan håndterer man en krise? Hva svarer man når lokalavisa eller rikspressen ringer? Dernest: Hvordan hindre at krisen vokser til å bli en regelrett skandale? For ikke å snakke om: Hva burde du ha gjort for å unngå dette uføret fra starten av?Krisehåndboka er en underholdende, morsom og lærerik håndbok om hva det er lurt å gjøre, og hva man definitivt ikke bør gjøre, når kollegaer, lederen din eller - i verste fall - du selv, har gjort noe som er så dumt at mediene fryder seg over det.Ove A. Vanebo (f. 1983) er senioradvokat og jobber mest med arbeidsrett og personvern, i tillegg til kriserådgivning. Tidligere har han vært statssekretær i Justis- og beredskapsdepartementet, formann for Fremskrittspartiets Ungdom og sittet i sentralstyret i FrP i fire år. Gjennom disse vervene har han opparbeidet seg solid erfaring fra et stort antall kriser - både selvforskyldte og andres.

Vanebo (f. 1983) er senioradvokat og jobber mest med arbeidsrett og personvern, i tillegg til kriserådgivning. Ove Vanebo har forlatt politikken og blitt forretningsadvokat.

Han meldte seg inn i Fremskrittspartiets Ungdom i 1999 ... Det mener Ove André Vanebo, advokat, tidligere statssekretær og fersk forfatter av «Krisehåndboka». Tiden som leder for FpU og senere som statssekretær har gitt Vanebo mange eksempler å bruke i boka, og han takker også i boka «alle partifeller som gjennom sin ubehøvlede oppførsel og grenseløse idioti» har gitt ham trening i krisehåndtering. Ove Vanebo, forfatter av «Krisehåndboka», som tar for seg håndtering av slike skandaler, har tidligere påpekt er det lite trolig at vi har fått et moralsk sammenbrudd blant norske politikere de siste årene.

RELATERTE BØKER