Trær jeg har møtt

Trær jeg har møtt - Anna Fiske | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Fiske
DIMENSJON
6,44 MB
FILNAVN
Trær jeg har møtt.pdf
ISBN
7014907612424

BESKRIVELSE

Kastanjetreet på gårdsplassen, det høye svære stolte, bjørketreet med lange svingende armer, sørgepilen, og treet med en stamme sort som kull - dette er noen av trærne i Anna Fiskes liv. Og så alle furutrærne: i barndommens hage, ved havet der de er formet av salt kuling, på fjellet, i hagen i det nye landet - man må nemlig alltid ha et furutre i livet. I denne bildebokens samspill mellom erindringer i tegninger og poetiske tekster har Anna Fiske skapt sin egen sjanger. Papir: 150g Munken Pure White 120 sider i farger Innbundet, trådsydd i rygg

Sørgepilen, og treet med en stamme sort som kull. Dette er noen av trærne i Anna Fiskes liv. Jeg har møtt mye sloknet arbeidsglede ved NTNU - Dersom man dessuten endelig har sluttet å tro at folkevrimmelen i Campussamlingen på et lite areal er tilstrekkelig, og kanskje ikke engang nødvendig for at det vidunderlige skal skje, er tiden kommet for å lete etter andre tiltak som kan lede framover til faglige forbedringer. Som far til tre barn med fødested i Etiopia har jeg kjent på det lenge.

Klikk for å se bildet "F8 A0956" i full størrelse. Forlag No Comprendo Press.

RELATERTE BØKER