Budbringeren

Budbringeren - Gert Nygårdshaug | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gert Nygårdshaug
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Budbringeren.pdf
ISBN
3177152776017

BESKRIVELSE

Et drap - UFO-mysteriet i Hessdalen - en sak for Skarphedin Olsen!Kripos-etterforskeren Skarphedin Olsen nyter en bedre middag på nevøen Fredric Drums gourmetrestaurant, men gleder seg mest av alt til en etterlengtet fisketur til Hessdalen, en dal også kjent for merkelige lysfenomener noen mener er UFO'er. Utenfor restauranten hører de et skudd, og de finner restaurantens siste gjest, skutt, liggende på fortauet. Etter hvert viser det seg at den drepte er en anerkjent forsker som har tilbragt den siste tiden i Hessdalen. Og da - mot sin vilje - blir Olsen beordret til å etterforske saken, og fisketuren blir spolert.»

Sendes innen 3-5 virkedager. Kjøp boken Budbringeren av Gert Nygårdshaug (ISBN 9788202521202) hos Adlibris.com.

Budbringeren som et menneske verdt å lytte til. Den kraftfulle stemmen. Oversettelse for 'budbringer' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. Directed by Pål Sletaune.

RELATERTE BØKER