Det gamle slottets hemmelighet

Det gamle slottets hemmelighet - Carl Barks | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
3,98 MB
FILNAVN
Det gamle slottets hemmelighet.pdf
ISBN
2479447698360

BESKRIVELSE

VELKOMMEN TIL ANDEBY, GRUNNLAGT AV CARL BARKS. I et gammelt ærverdig herskapshus i Andebys flotteste strøk bor Skrue McDuck. Han omgir seg med hovmester, tjener og privatsjåfør, men kaller likevel kåken for "mitt digre, ensomme hus". Det forandrer seg den dagen han overraskende inviterer slektningene sine til julemiddag, etter at de har bestått en viktig prøve på Bjørnefjell. Dette er den aller første fortellingen om Skrue. Siden ser vi ham stadig på farten sammen med nevøene, som blir uerstattelige hjelpere i små og store kniper. En akutt pengekrise bringer dem Skottland, hvor vi blir kjent med Skrues skotske familiebakgrunn.

Jakten på slottets hemmelighet. 0 out of 5 ( Det er ingen omtaler ennå.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over ... I 'Jakten på slottets hemmelighet' er Tiril og Oliver er på telttur med Åtto.

RELATERTE BØKER