Hvit armada

Hvit armada - Ørjan Nordhus Karlsson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ørjan Nordhus Karlsson
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Hvit armada.pdf
ISBN
7373288931354

BESKRIVELSE

For 75 år siden frigjorde russiske soldater Kirkenes. Nå er de tilbake. Norge balanserer på grensen av krig. NATO splittes av interne stridigheter. Kun en liten gruppe norske spesialsoldater kan forhindre katastrofen.I den russiske industribyen Nikel skjer det en alvorlig ulykke. Flere eksplosjoner i fabrikkanlegget tvinger befolkningen på flukt. Nærmeste trygge havn er Kirkenes, og snart oversvømmes grensen av redde, slitne og forfrosne russere. Major Frank Halvorsen ved Forsvarets Spesialkommando mistenker at ikke alt ved hendelsen er som det skal. I all hemmelighet sender han et team av sine bestet operatører, ledet av løytnant Ida Vinterdal, for å få et bedre bilde av situasjonen.I løpet av noen få, hektiske dager går forholdet mellom Norge og Russland fra forretningsmessig til fiendtlig. For første gang siden den kalde krigen er en væpnet konflikt mellom de to nabolandene ikke bare mulig, men sannsynlig. I et siste, desperat forsøk på å unngå en konflikt tar Ida Vinterdal og Frank Halvorsen på seg et oppdrag de sannsynligvis ikke vil slippe levende fra. Et oppdrag som direkte angår Russlands president Vladimir Putin."Uhyrlig spennende og ubehagelig realistisk. Denne boken var umulig å legge fra seg!"ROBERT MOOD, tidl. generalløytnant

For 75 år siden frigjorde russiske soldater Kirkenes. Nå er de tilbake.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788205522763 «Hvit armada» er en høyaktuell og realistisk thriller fra Norge. For 75 år siden frigjorde russiske soldater Kirkenes.

RELATERTE BØKER