Mørkets hjerte

Mørkets hjerte - Joseph Conrad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joseph Conrad
DIMENSJON
12,41 MB
FILNAVN
Mørkets hjerte.pdf
ISBN
7038139538226

BESKRIVELSE

Noen menn er samlet på en seilkutter i Themsen. Mens mørket faller på, forteller Marlow om sin reise oppover Kongofloden for å hente en av selskapets elfenbensjegere. Med seg fra elva har Marlow innsikten om sitt eget medansvar for alle fortidens redsler. Og for at leserne skal se sin egen delaktighet og skyld, trekker han oss med på en reise inn i mørket. Dette er en ny, oppdatert og språklig nøyaktig oversettelse, basert på Norton Critical Edition.

Janis Jonevs' debutroman om svartmetall-ungdom er den første latviske romanen som utgis på norsk siden 1950-tallet. I Gamlebyen: Janis Jonevs i kjelleren på Neseblod, gamle Helvete platebutikk i Gamlebyen i Oslo.

I Mørkets hjerte ligger altså «betydningen av en fortelling ikke inni den som en kjerne, men utenom den, rundt omkring historien, omtrent som lysskjæret omkring en glo, eller som en av disse tåkeringene man undertiden kan se rundt månen.» Mørkets hjerte (originaltitel Heart of Darkness) er en roman af den polskfødte forfatter Joseph Conrad (egl. Jósef Teodor Konrad Korzeniowski).

RELATERTE BØKER