Ny fransk grammatikk

Ny fransk grammatikk - Hans Petter Helland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Petter Helland
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
Ny fransk grammatikk.pdf
ISBN
7943539066050

BESKRIVELSE

Dette er en grunnbok i fransk språk, som retter seg primært mot bachelornivå ved universiteter og høgskoler. Boken har både en vitenskapelig og pedagogisk basis. Den tar for seg alle kjerneemnene av fransk grammatikk, og bygger på en tanke om progresjon fra det enkle til det stadig mer komplekse. Dette gjør at boken også kan brukes av studenter på masternivå, eller som oppslagsverk for dem som allerede har grunnleggende kunnskaper i fransk, og som ønsker å lære mer. Har litteraturliste.

Nytt dokument: Fra svensk til norsk - Noen tips for deg som kan svensk. Revidert: Passiv - Endring i terminologien.

Denne boken er skrevet av forfatteren Hans Petter Helland Hans Petter Helland 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Kjernedeler av fransk grammatikk blir behandlet, blant annet bruk av tempus, adjektiver, pronomener og artikler.

RELATERTE BØKER