Våroffer

Våroffer - Anders De la Motte | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders De la Motte
DIMENSJON
10,24 MB
FILNAVN
Våroffer.pdf
ISBN
1405089637191

BESKRIVELSE

«Velskrevet katt- og mus-lek fra Sveriges nye krimstjerne.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad (Terningkast 5) Valborgsnatten 1986 blir 16 år gamle Elita Svart myrdet i skogen nær et slott i nordvestre Skåne. Stebroren Leo tilstår og like etterpå forsvinner resten av den merkelige familien Svart sporløst. Våren 2019 flytter legen Thea Lind inn på slottet. Etter å ha gjort et merkelig funn i en eldgammel eik begynner hun å grave i det som skjedde med den døde jenta. I takt med at hun oppdager likheter mellom jentas oppvekst og sin egen vanskelige fortid, blir hun stadig mer overbevist om at sannheten om den gamle tragedien aldri har kommet fram. Og at våren 1986 har krevd flere ofre. Våroffer er den siste, frittstående delen av Anders de la Mottes årstidskvartett. Alle de tre foregående bindene har vært nominert til Svenska Deckarakademins pris for beste svenske kriminalroman. «Våroffer er den fjerde og avsluttende del av «Årstidsvartetten», der et ektepar flytter inn i et gammelt slott og kommer over en gammel drapsgåte, en familietragedie og mulige ritualmord.» Cathrine Krøger, Dagbladet (Terningkast 5) «Kvalitetskrim på sitt beste!» Liv Lysaker, LO magasin

For øvrig ligner de fire bøkene i serien tematisk på hverandre, der en forbrytelse fra fortiden graves opp, gjerne av noen som nylig har returnert til hjemtraktene. Vårofferet (fransk Le Sacre du Printemps, russisk Весна священная, Vesna svjaszjennaja, engelsk The Rite of Spring) er ein ballett med musikk skriven av den russiske komponisten Igor Stravinskij.Balletten var opphavleg koreografert av Vatslav Nizjinskij, med scenografi og kostyme av Nicholas Roerich, under leiing av impresarioen Sergej Djagilev. Kjøp Våroffer fra Tanum «Velskrevet katt- og mus-lek fra Sveriges nye krimstjerne.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad (Terningkast 5) Valborgsnatten 1986 blir 16 år gamle Elita Svart myrdet i skogen nær et slott i nordvestre Skåne. Våroffer (Sagaen om Isfolket #23) lydbok. 159,-Veil.

Utgitt: Lydbokforlaget, 2020 Lengde: 13 t. 16 min.

RELATERTE BØKER