Dødsranet

Dødsranet - Rolf J. Widerøe, Hans Petter Aass | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf J. Widerøe, Hans Petter Aass
DIMENSJON
11,76 MB
FILNAVN
Dødsranet.pdf
ISBN
2731890144267

BESKRIVELSE

Sannheten om David Toska, NOKAS-ranet og det norske ransmiljøet. NOKAS-ranet i april 2004 er norgeshistoriens største. I 20 minutter var Stavanger sentrum lammet. Over 50 millioner kroner forsvant, en politimann ble drept. David Toska var hovedmannen, ranslaget hans var rekruttert fra et kriminelt nettverk vokst fram på Østlandet fra midten av 1990-tallet. For første gang kommer vi på innsiden av et miljø ukjent for de fleste ? preget av store penger, dumdristige aksjoner og brutal vold, men også kameratskap, samhold og ære. Boka avslører hvordan nettverket planla sine største kupp og de spektakulære metodene som ble tatt i bruk. Leseren føres inn i en verden av planlegging, vold og flukt. Boka avdekker også attentatsplaner som ble avverget av politiet og den egentlige historien bak Munch-ranet. Dødsranet er rå virkelighet og spennende som en actionfilm. Boka er basert på dybdeintervjuer og samtaler med flere sentrale personer i det kriminelle nettverket som vokste fram på Østlandet fra midten av 90-tallet.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Nokas-dømte Erling Havnå angrer ikke på dødsranet i Stavanger.

I dag sitter kun én av ranerne fortsatt i fengsel etter dødsranet. - Ranerlaget Politiet mener disse ti deltok under dødsranet. STAVANGER/OSLO (VG) Her er ti av mennene som deltok under dødsranet i Stavanger, mener politiet. NOKAS-ranet er det alminnelig brukte navnet på ranet av en tellesentral i Kongsgata i Stavanger tilhørende Norsk Kontantservice (NOKAS) den 5.

RELATERTE BØKER