Hei, jeg heter Lars

Hei, jeg heter Lars - Lars Kittilsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Kittilsen
DIMENSJON
7,14 MB
FILNAVN
Hei, jeg heter Lars.pdf
ISBN
7341902323743

BESKRIVELSE

Lars Kittilsen er en mann som hadde det meste han kunne ønske seg i livet: en vellykket karriere, grei økonomi og sunne interesser. Likevel mistet han kontrollen over livet sitt. Et idylliserende forhold til alkohol ble hans bane. Han så på den som kultur, som nytelse, aroma og bouquet - slik det er blitt stadig vanligere i vårt liberale samfunn. På umerkelig vis gikk alkoholen fra å være nytelse til å bli en destruktiv kraft. Dette er en åpenhjertig beretning om en alkoholikers dobbeltliv, preget av fornektelse, ensomhet, skjuling, isolasjon, skam og skyldfølelse. Men det er også historien om veien tilbake, til et liv uten alkohol.

Hør tusenvis av lydbøker i Fabel-appen for 169 kr i måneden. Innleser: Jan Gunnar Røise.

Kan jeg hjelpe deg å planlegge din neste lange sykkeltur? Her er en kort intro til hva du finner på sirasverden.no: Råd og tips om lange sykkelturer. sirasverden.no inneholder mer enn 150 artikler om lange sykkelturer.

RELATERTE BØKER