Produksjon av storfekjøtt

Produksjon av storfekjøtt - Jan Berg, Toralv Matre | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Berg, Toralv Matre
DIMENSJON
4,1 MB
FILNAVN
Produksjon av storfekjøtt.pdf
ISBN
4489111349195

BESKRIVELSE

Boken tar for seg produksjon av de ulike kategoriene kalv, kastrat, kvige, ku og okse. Den tar blant annet for seg vekst og utvikling, kjøttkvalitet, slaktekvalitet, foring av livkalver, produksjonsformer m.m. Har litteraturliste og stikkordregister.

Det er en svak tendens til at storfekjøttproduksjonen øker på Østlandet sammenlignet med andre ... Verdi av kalv 3 mndr. -3 000 -3 000 Andre variable kostn.

Boken tar for seg produksjon av de ulike kategoriene kalv, kastrat, kvige, ku og okse. Den tar blant annet for seg vekst og utvikling, kjøttkvalitet, slaktekvalitet, foring av livkalver, produksjonsformer m.

RELATERTE BØKER