Vélochef i Europa; 80 lokale oppskrifter 17 episke turer

Vélochef i Europa; 80 lokale oppskrifter 17 episke turer - Henrik Orre | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Orre
DIMENSJON
11,75 MB
FILNAVN
Vélochef i Europa; 80 lokale oppskrifter 17 episke turer.pdf
ISBN
5144875222444

BESKRIVELSE

Vélochef er tilbake! I denne boken reiser Henrik Orre til fire kjente sykkeldestinasjoner, som også er kjent for sitt gode kjøkken. Med på reisen er fotograf Patrik Engström og sykkeljournalist Henrik Alpers. På sin reise møter de veiene, landskapet, de lokale og ikke minst matkulturen. Både proffer, amatører og sykkelfans er med, og dette gjør boken like inspirerende for sykling som for å lage mat. Dette er en bok som inneholder reisefortellinger, rutebeskrivelser og kart, samt portretter av noen av de største navnene i sykkelsporten. Underveis vil du møte både Geraint Thomas, Christian Meier og Elena Cecchini.Lokale råvarer basert på sesong har vært en inspirasjon til alle oppskriftene. Du finner typiske vårretter fra Mallorca og Girona, sommerretter fra Nice, og retter inspirert av det kalde høstmørket i Lombardia. Boken er full av oppskrifter både for deg som skal prestere på topp, og deg som bare vil ha noe godt til middag etter langturen. Det er kun brukt naturlige råvarer, og det hele er satt sammen på en ukomplisert måte. Helt i Vélochefs ånd. God tur og happy cooking! Henrik «Vélochef» Orre er kokk i det verdenskjente sykkellaget Team Sky. Han er også tidligere medlem av det norske kokkelandslaget. I 2015 hadde Henrik stor suksess med sin første bok, «Vélochef - mat for trening og konkurranse».

På sin reise møter de veiene, landskapet, de lokale og ikke minst matkulturen. Både prof... Kjøp Velochef fra Bokklubber Vélochef er en kjærlighetserklæring til mat, sykling og trening.

Roede, Anders - Roede, Christen - Sandvik, Roar. Innbundet ... 80 lokale oppskrifter og 17 episke sykkelturer! Kokken fra Team Sky serverer en fantastisk bok for deg som er glad i kombinasjonen av sykling og god mat.

RELATERTE BØKER