Erlend Elias

Erlend Elias - Erlend Elias, Tone Solberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Elias, Tone Solberg
DIMENSJON
6,18 MB
FILNAVN
Erlend Elias.pdf
ISBN
7039772599161

BESKRIVELSE

Erlend Elias Bragstad har kapret mange hjerter med sin smittende latter og smil i realityserier som Farmen Kjendis, og er mest kjent som glamorøs stylist og kjendis. Han ble kåret til landets mest innflytelsesrike homofil i 2015 og har vært en frontfigur i det samiske miljøet der han har kjempet mot fordommer både utenfra og innad. Engasjementet skyldes en sammensatt og krevende oppvekst. I ung alder opplevde han å bli seksuelt misbrukt som førte til at han fikk psykiske problemer. Overgrepet forårsaket flere turbulente perioder gjennom livet, men i stedet for å la seg knekke har Erlend Elias vendt det negative til det positive, og viser at det finnes håp. Her forteller han åpent om livets utfordringer, både om de store og de små, i håp om å hjelpe andre som også sliter. Erlend Elias er (f. 1982) stylist og realitystjerne. Tone Solberg (f.1954) er journalist og har også gitt ut flere bøker, blant annet Arven som lever (sammen med John Olav Egeland) og Til bords - livets store anledninger (sammen med Finn Schjøll).

Inne i Erlend Elias Bragstads leilighet er det kjølig og litt dunkelt. Eieren tasser rundt i myke bukser, ullcardigan, ullsokker, skjerf, solbriller og caps. Erlend Elias har også blitt populær i Skandinavia med et foredrag for selvstendige gründere med temaet: "Hvordan gjøre din drøm om til lønn".

Tøffe år. Men livet har ikke alltid vært like lett for kjendisstylisten. Erlend Elias Skoglund Bragstad (født 15.

RELATERTE BØKER