Hva er sjansen for det?

Hva er sjansen for det? - Annette Hessen Bjerke, Elisabeta Eriksen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annette Hessen Bjerke, Elisabeta Eriksen
DIMENSJON
11,13 MB
FILNAVN
Hva er sjansen for det?.pdf
ISBN
5463704483075

BESKRIVELSE

Både barn og voksne har en tendens til å se verden på deterministisk vis, der alt som skjer, er årsaksbestemt. Sannsynlighet beskriver mindre forutsigbare hendelser som det er umulig å forklare deterministisk, og som ofte er i konflikt med intuisjonen vår.Selv eksperter kan falle tilbake på samme type argumentasjon brukt av ikke-eksperter uten opplæring i sannsynlighet. Dermed oppfattes spenningen mellom den primære intuisjonen (før opplæring) og den sekundære intuisjonen (etter opplæring) som en evig kamp. Læreren kan ikke ha som mål å «utrydde» den intuisjonen elevene tok med seg til skolen. Så hva skal målet være?Boken «Hva er sjansen for det?» tar utgangspunkt i tilgjengelig forskning og presenterer, drøfter og problematiserer viktige momenter i forbindelse med undervisning i sannsynlighet. Boken er skrevet for alle som arbeider med undervisning i sannsynlighet, som lærere, forskere, lærerutdannere og lærerstudenter.Annette H. Bjerke og Elisabeta I. Eriksen jobber begge som førsteamanuensis ved OsloMet.

Igjen er det de eneggede tvillingene som har den høyeste risikoen. Jo, det går an å vinne og noen gjør det jo faktisk hver uke, men det skal sies at sjansene er ganske små. Oslo-kvinne vant 341 millioner kroner i Vikinglotto.

Sannsynligheten for å bli millionær i Joker er i overkant av dobbelt så stor som i Lotto. Det er ingen prevensjonsmiddel som er 100 %, men kondom er et fint alternativ. Om kondomet sprekker vil du se det.

RELATERTE BØKER