Grunnbok i norrønt språk

Grunnbok i norrønt språk - Odd Einar Haugen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Einar Haugen
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Grunnbok i norrønt språk.pdf
ISBN
4576998256845

BESKRIVELSE

Boka gjev ei innføring i norrønt språk, i hovedsak frå ein synkron synsvinkel. Med spørsmål og oppgåver til kvart kapittel, samt eit register over dei norrøne orda som er omtalte. I tillegg finst det ei samling dataoppgåver som kan lastast ned frå nettet - sjå nettressursar.

En annen og i mine øyne mer interessant og mer utfordrende måte å gjøre dette på -- men så vet jeg ikke hva slags oppgave det dreier seg om, hvilket Norrønt språk (gammelnorsk/oldnorsk) blir i Odd Einar Haugens Grunnbok i norrønt språk definert som det språket som i middelalderen ble talt og skrevet i Norge og på Island, samt i de andre norrøne bosetningene (Grønland, Færøyene, Shetland, Orknøyene og deler av Hebridene, Man, Irland, Skottland og Nordvest-England. Bakover i tid trekkes grensen mot urnordisk rundt år 700, og ... Boka gjev ei innføring i norrønt språk, i hovedsak frå ein synkron synsvinkel.

I tillegg finst det ei ... Kjøp 'Grunnbok i norrønt språk' av Odd Einar Haugen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205281097 Grunnbok i norrønt språk Odd Einar Haugen Boka gjev ei innføring i norrønt språk, i hovedsak frå ein synkron synsvinkel.

RELATERTE BØKER