Krigsseilere

Krigsseilere - Per Eliassen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Eliassen
DIMENSJON
12,24 MB
FILNAVN
Krigsseilere.pdf
ISBN
2125434797277

BESKRIVELSE

Over 6000 av de norske sjøfolkene som deltok under andre verdenskrig ble drept og i tillegg hadde de som overlevde vært i kamp i nesten seks år. Denne boken forteller den dramatiske historien om noen de norske sjøfolkene som seilte for de allierte under krigen. De seilte inn i Atlanterhavet, i Stillehavet og i Den Engelske kanal og ble utsatt for tyske bombefly, ubåter, kanonild, miner og torpedobåter. De norske krigsseilerne var de norske soldatene som dårligst behandling etter krigen.

verdenskrig. Skulle gjerne hatt tips om en base som har navn på samtlige krigsseilere fra 2. verdenskrig. Forord Krigsseilere handler blant annet om noen unge gutter fra en liten østnorsk bygd.

Mange krigsseilere fikk psykiske senskader av opplevelsene og følte seg delvis sviktet av det offentlige etter andre verdenskrig. I 1970 ble Norges Krigsseilerforbund dannet for å ivareta interessene deres..

RELATERTE BØKER