Bønner og linser

Bønner og linser - Camilla Jensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Jensen
DIMENSJON
4,76 MB
FILNAVN
Bønner og linser.pdf
ISBN
1717489665003

BESKRIVELSE

En kokebok som i sin helhet er viet alle de deilige variantene av bønner, linser og erter! Bønner, erter og linser ? alle er enige om at det er både godt og sunt. Billig er det også! Men hvordan få til å bruke mer av dem? Her er det 100 oppskrifter på alle slags retter, til og med snacks og kaker! Du får også en omfattende oversikt over av ulike slag bønner, erter og linser. Stell og forberedelser er godt forklart, både bløtlegging, spiring og koking. Hermetiske varianter kan brukes i en stor del av oppskriftene, ofte til retter som lages på få minutter. Forfatteren forteller med entusiasme og varme om belgfruktenes gode egenskaper når det gjelder smaksopplevelser og næringsinnhold. Få bønnene ut av skapet og opplev de allsidige mulighetene. Intervju med Camilla Jensen

I gryter liker jeg å bruke de som er mer kokefaste, og som ikke går i stykker under koking. Det ser mer delikat ut.

La den frese med i ca. 1 minutt under omrøring og tilsett deretter løkblandingen, hermetiske tomater, linser, soltørkede tomater, vann, grønnsaksfond (eller buljong) og timian. I tillegg er bønner, linser, erter og kikerter også en god kilde til antioksidanter, fiber og det vannløselige B-vitaminet folat.

RELATERTE BØKER