Mitt Italia

Mitt Italia - Mariangela Di Fiore | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mariangela Di Fiore
DIMENSJON
3,87 MB
FILNAVN
Mitt Italia.pdf
ISBN
3171359724100

BESKRIVELSE

I sin forrige bok, Min italienske bestemors kjøkken, fortalte Di Fiores sin egen families historie fra Napoli. Denne gang ønsker hun å fortelle også om andre mattradisjoner i Italia. For det gir egentlig ikke mening å bruke begrepet italiensk mat. De ulike regionene har alle en rik og karakteristisk matkultur med store variasjoner fra region til region.Til tross for de store regionale forskjellene, så er det den genuine matinteressen som knytter alle italienere sammen. For her dreier alt seg om mat. Det er det viktigste i livet, det alt kretser omkring. Man snakker om, diskuterer og lever for mat. Maten er selve Italias sjel. Og med dette som utgangspunkt pakket Mariangela og fotograf Josefin sekken og la i vei på en fantastisk matreise gjennom syv av Italias regioner. På veien møtte de herlige mennesker som brenner for mat og råvarer og som villig delte sin kunnskap og sine retter. Sauebonden Don Nicola fra Sicilia, pizzakongen Signor Michele i Napoli, kjøkkenvenninnene i Roma, slakteren Dario i Toscana, Nonna Adele i Bologna, Grevinnen i Venezia og nøttefamilien i Piemonte.Boka byr på tre ulike innfallsvinkler:1 Innledninger som viser karakteristiske trekk ved hver enkelt region2 Oppskrifter fra hver enkelt region3 Portretter med representanter for hver sin matregion.Regionene som beskriver er altså Piemonte, Veneto, Emilia Romagna, Toscana, Lazio, Campania, og Sicilia.Buon appetito!

guvernør 2003-2007. Romney var Det republikanske partis presidentkandidat ved presidentvalget i 2012.Fra 2019 representerer han delstaten Utah i USAs senat Kjøp Mitt Italia fra Bokklubber Det er den genuine matinteressen som knytter italienerne sammen.

Her vil jeg dele gode historier, oppskrifter, gi deg reisetips og ta deg med inn i min verden. Som kokk har jeg alltid hatt en stor kjærlighet for det italienske kjøkken.

RELATERTE BØKER