Hekling til barnerommet

Hekling til barnerommet - Vibeke Fantoft Magnesen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vibeke Fantoft Magnesen
DIMENSJON
5,91 MB
FILNAVN
Hekling til barnerommet.pdf
ISBN
7008313340859

BESKRIVELSE

Hekling til barnerommet er en samling hekleoppskrifter hvor en gammel og tradisjonell teknikk brukes på en ny og moderne måte. De heklede figurene kalles amigurumi, og teknikken er opprinnelig en kunstform fra Japan. Nå er den populær som aldri før her i Norden. Boken inneholder enkle oppskrifter på fargeglade og morsomme figurer som barna vil elske. Gjør barnerommet sprekt med vimpler, tøffe puter, kurver, kosedyr og andre herlige figurer. Kan du ikke hekle fra før, så kan du lære det nå. Boken inneholder både hekleskole med trinn-for-trinn-forklaringer og linker til instruksjonsvideoer som viser deg grundig alt du trenger å kunne. Hvis du er på utkikk etter en gave til den kreative og skaperlystne, eller selv kjenner at du har lyst til å lære å hekle - da har du funnet den rette boken.

1 fm i alle m i 2 omganger = 9 m Hekling til barnerommet av Vibeke Fantoft Magnesen innbundet, 2017, Norsk (bokmål), ISBN 9788232801299. Hekling til barnerommet er en samling hekleoppskrifter hvor en gammel og tradisjonell teknikk brukes på en ny og moderne måte.

Nå er den populær som aldri før her i Norden. Boken inneholder enkle oppskrifter på fargeglade og morsomme figurer som barna vil elske.

RELATERTE BØKER