Helt sjef

Helt sjef - Signy Fardal, Line Uppard | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Signy Fardal, Line Uppard
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Helt sjef.pdf
ISBN
6569699483254

BESKRIVELSE

Er kvinnene klare?Norge regnes som et av verdens mest likestilte land. Likevel er kvinneandelen av ledere i norsk næringsliv skremmende lav. Kvinner har både kompetansen og erfaringen, så hva er da grunnen til at så få kvinner når toppen? Standardsvaret er at samfunnet og arbeidslivet ikke har lagt forholdene godt nok til rette, at det er systemet som svikter. Vi må alle jobbe med å endre systemet, men er kvinnene klare når systemet er fikset? I denne boka peker forfatterne på en rekke områder der kvinnene selv må ta tak: Kvinner har dårligere selvtillit enn menn, kvinner er ikke flinke til å skryte, kvinner bruker ikke nettverket sitt like effektivt som menn, kvinner er dårligere likt, kvinner vegrer seg for makt og kvinner velger ofte bort karrieren når de blir mødre. Signy Fardal og Line Uppard har begge lang erfaring med kommunikasjon og ledelse. Her byr de på interessant forskning, egne opplevelser og sine beste tips til hvordan du kan klatre og best utnytte din posisjon når du når toppen. I tillegg har de intervjuet en rekke kvinner i ledende stillinger, blant andre statsminister Erna Solberg.

Inngår i ditt medievalg. Leder eller helt sjef? «Sjefer» og «ledere» finnes overalt i norsk næringsliv og i det offentlige. Min erfaring tilsier at «ledere» reflekterer mer over egen lederstil, enn «sjefer», og er mer tilbøyelige til å ta imot råd. Gjennom Helt Sjef ønsker vi å øke interessen for lederskap blant unge, basert på norske verdier, og inspirere ungdom til å skape seg en karriere.

4,731 likes · 1 talking about this. Kjenner du en som er Helt Sjef? En som er utrolig flink i jobben sin? En som viser at ungdom er rå? Nominer deg selv eller en du kjenner her! Helt sjef! er et kurs for deg som er mellom 15 og 17 år og har langvarige helseutfordringer.

RELATERTE BØKER