Nattetanker

Nattetanker - Alf Larsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Larsen
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
Nattetanker.pdf
ISBN
7251079507419

BESKRIVELSE

Alf Larsens bok er en samling aforismer og betraktninger omkring menneskehetens sentrale problemer. De er preget av et dypt personlig alvor og en inntrengende vilje til å fatte det gåtefulle og vanskelige liv i hele dets fylde og dybde. Således omfatter Nattetanker betraktninger både over evigheten og tiden, over vår bestemmelse her på jorden og vårt ansvar overfor verden. Man vil forbauses over hvor mange sider av tilværelsen Alf Larsen får med - fra kunsten og litteraturen, religionen, moralen, politikken til de enkleste dagligdagse ting. Konsentrerte historiske utsyn veksler med varme, fargerike naturstemninger og knappe slående ord om tiden og dens mennesker. Europeisk litteratur og kultur blir like levende og nær som en marsdag på Tjøme. Med etterord av Cato Schiøtz.

I brev til Hjalmar Kjerulf 24/10 1844 forteller Halfdan Kjerulf: «Med et deiligt Digt: ‹Digtets Aand›, slutter den første Afdeling». Kjøp Nattetanker fra Bokklubber Alf Larsens bok er en samling aforismer og betraktninger omkring menneskehetens sentrale problemer. De er preget av et dypt personlig alvor og en inntrengende vilje til å fatte det gåtefulle og vanskelige liv i hele dets fylde og dybde. «Usensurerte nattetanker», sukket religionshistoriker Jørg Arne Jørgensen, som har vært den fremste til å utlegge og forklare Peterson for en noe avventende norsk offentlighet.

Lærebog i de forskjellige Grene af Husholdningen - Hele boken hos DokPro. Digitalt tilgjengelig innhold hos ... Jordan Petersons usensurerte nattetanker Psykologen Jordan Peterson presenterte knapt en eneste positiv, stimulerende, undrende eller dyp tanke, og ingenting av… 23.10.2018 Forfatter.

RELATERTE BØKER