Trading på 1-2-3

Trading på 1-2-3 - Oddmund Grøtte | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddmund Grøtte
DIMENSJON
7,26 MB
FILNAVN
Trading på 1-2-3.pdf
ISBN
3993195669552

BESKRIVELSE

Det er ikke enkelt å tjene penger på aksjer eller andre instrumenter. De konkurrerer mot mange smarte mennesker. Og du vil også erfare at det er svært vanskelig å gjennomføre en plan når pengene dine er i spill! Derfor er bokens mål å gi deg konkrete tradingideer basert på enkle kvalitative og objektive analyser. Målet er å lære av historien og teste strategier basert på statistikk. Boken hjelper deg å lage dine egne strategier som du både forstår og tror på (og som du vet har fungert tidligere). Boken inneholder et tosifret antall strategier som du kan lære av.

Og du vil også erfare at det er svært vanskelig å gjennomføre en plan når pengene dine er i spill! Derfor er bokens ... Trading på 1-2-3 Oddmund Grøtte (Innbundet) Tips en venn 397 kr Antall . Kjøp.

Hvis du skulle lure på noe underveis, kan du kontakte CMCs kundeservice, som holder til i Oslo. Trading av kryptovaluta er tilgjengelig fra kl. 09.00 på lørdag til kl.

RELATERTE BØKER