Fysioterapi for de minste barna

Fysioterapi for de minste barna - Berit Synøve Sunde, Synnøve Aakvik Skår | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Synøve Sunde, Synnøve Aakvik Skår
DIMENSJON
5,51 MB
FILNAVN
Fysioterapi for de minste barna.pdf
ISBN
5485053036660

BESKRIVELSE

Denne boka fokuserer på fysioterapeutens tilrettelegging og behandling av barn med funksjonsnedsettelse. Den beskriver også den normale bevegelsesutviklingen frem til 14 måneders alder for å gi leseren et bedre grunnlag for å forstå de fysioterapeutiske stimuleringstiltakene som velges for det enkelte barn. De forskjellige temaene i boka belyses med et stort utvalg av bilder. Boka har to hoveddeler. Den første delen beskriver systematisk observasjon og undersøkelse, sentrale begreper som brukes i analyse og spesifikk behandling av de minste barna og hovedtrekkene i bevegelsesutviklingen fra null til fjorten måneder. Den andre delen presenterer fire barn med funksjonsnedsettelse i alderen ni uker til ett år og ni måneder og viser spontanmotorikk og fysioterapeutens tilrettelegging og stimuleringstiltak. Fysioterapi for de minste barna er en fagbok for fysioterapeuter som jobber med barn. Den er også aktuell til bruk på helsestasjoner, for andre faggrupper som møter de minste barna og for enkelte foreldre.

De yngste barna - Omsorg, lek og læring - Barnehage - Læringsmiljøsenteret Hopp til innhold Hopp til meny Studiets målgruppe er fysioterapeuter som ønsker å utvikle sin kompetanse i arbeid med barn og unge. Studiet består at to emner som ligger i hvert sitt semester: FYSBA6010 Fysioterapi for barn - kunnskapsgrunnlag og praksis 1 (20 stp.).

Dette gjelder • barn under 16 år • personer med frikort tak 2 • personer med godkjent yrkesskade (gjelder også soldater i førstegangstjeneste) Hos de minste barna kan innleggsåle også fungere som et forebyggende tiltak. Hos de større barna kan såler hjelpe mot belastningsskader og smerter i hæl, kne og hofte, samt rygg.

RELATERTE BØKER