God i norsk 2; tekstbok B1

God i norsk 2; tekstbok B1 - Lena Berg, Jannecke Hofset, Hildegunn Klippen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lena Berg, Jannecke Hofset, Hildegunn Klippen
DIMENSJON
5,20 MB
FILNAVN
God i norsk 2; tekstbok B1.pdf
ISBN
8721290205182

BESKRIVELSE

Læreboka har tydelig og eksplisitt fokus på hva som er ny grammatikk i hvert kapittel. Fordelingen av grammatiske elementer følger en nøye utvalgt progresjon. Repetisjon blir ivaretatt ved gjennomgående øvelse og drill. Gjennom mange og varierte oppgaver i arbeidsboka og på nettstedene, vil det bli lagt til rette for nødvendig differensiering. Pedagogikken som ligger til grunn, vektlegger førlesing, stillasbygging og tydelige forklaringer. Arbeidsrettingen kommer til uttrykk i lesetekster og yrkespresentasjoner i hvert kapittel. Det er faktatekster i hvert kapittel, og bakerst i tekstboka er det en minigrammatikk.

B1: Innlæraren har eit forråd av frekvente mønster som blir brukte rimeleg korrekt. Kjøp Hei! A2 Tekstbok fra Norske serier Hei! legger godt til rette for enkel differensiering i sammensatte grupper og passer godt på læresteder der deltakere med ulik skolebakgrunn og skriftkyndighet får opplæring i samme gruppe. Hei! legger opp til mye muntlig aktivitet og samarbeid på tvers av spor. God vennskap og naboar (tekten A2- B1) rana januar 24, 2019.

Egenvurdering og vurderingsskjemaene kan være til hjelp for å velge riktig prøve. Mer norsk, tekstbok B1, norsk og samfunn... Gölin Kaurin Nilsen.

RELATERTE BØKER