God psykoterapi

God psykoterapi En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,71 MB
FILNAVN
God psykoterapi.pdf
ISBN
9439617766202

BESKRIVELSE

Hva er god psykoterapi? Hvem er den rette til å vurdere det? Og hva kreves av terapeuten for å tilby psykoterapi som er til hjelp?I "God psykoterapi. Et integrativt perspektiv" presenteres overordnede holdninger til hva som er kjernen i terapi som fungerer, basert på forskning og forfatternes egne erfaringer. Flere av forfatterne viser hvordan man kan integrere ulike teorier og ferdigheter i klinisk praksis: De tar oss med inn i terapirommets utfordringer, de forklarer hvordan de anvender ulike perspektiver, og de viser hvordan ulike forståelsesmåter gir grunnlag for ulike terapeutiske tilnærminger.

Klangbunnen er integrativ psykoterapi, kjennetegnet av «fleksibilitet til å hente inn og føye sammen kunnskap, metoder og ferdigheter fra forskjellige terapiretninger for å tilpasse behandlingen til den enkelte klient». Alternativ behandling, som psykoterapi gitt av en psykoterapeut, er et omstridt tema. Det finnes ingen krav til utdanningsbakgrunn.

Kjøp boken God psykoterapi (ISBN 9788253035987) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER