Hva er nyreligiøsitet

Hva er nyreligiøsitet - Siv Ellen Kraft | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siv Ellen Kraft
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Hva er nyreligiøsitet.pdf
ISBN
3106423991477

BESKRIVELSE

En bok som bidrar til økt forståelse for nyreligiøsitetens plass i vårt moderne samfunn. Denne boka handler om opphavet og utviklingen av en svært utbredt tematikk, det som ofte kalles New Age, nyåndelighet eller nyreligiøsitet. Forfatteren skriver med engasjement og respekt om alternativ medisin, medieoffentligheten som omtaler nyreligiøse trender, og hvordan nyreligiøsitet er, ikke hvordan den burde være.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris I Universitetsforlaget sin Hva er -serie, kjem no den første samla framstillinga på norsk om feltet nyreligiøsitet. Forfattar er Siv Ellen Kraft, professor ved Institutt for historie og religionsvitskap ved Universitetet i Tromsø. Hva er nyreligiøsitet Siv Ellen Kraft.

Serie: Hva er 43. Les utdrag Er det nyreligiøse et New Age-koldtbord der vi kan plukke retter etter egne preferanser? Litt selvutvikling og holisme, en østlig smak av reinkarnasjon og karma, samt en god bit okkultisme, servert med en naturlig og sanselig grønn dressing? Forfatteren tar for seg opphav ... - Nyreligiøsitet er på mange måtar udefinerbart.

RELATERTE BØKER